Algemene ledenvergadering op 23 april

20 maart 2019Categorie: Algemeen

Op dinsdag 23 april houdt de VWH haar jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV). Wij nodigen alle inwoners van Hoogkerk, Gravenburg, de Buitenhof, Leegkerk en Peizerweg van harte uit! De vergadering vindt plaats in de grote zaal van het Dorpshuis Hoogkerk (Zuiderweg 70). Aanvang: 19:30 u, inloop met koffie/thee vanaf 19:00 u. De volgende thema’s zullen aan bod komen:

  •  Woningbouw op het Suikerfabriekterrein. Projectleider Jan Kleine geeft u een update van de plannen voor dit gebied tussen Hoogkerk en Groningen. Er moeten 2200 woningen komen, wegen, aansluitingen en meer. Wat gaat er allemaal veranderen? U hoort het op onze ALV.
  • De overheid heeft grote plannen voor de uitbreiding van schakelstation Vierverlaten en de stroomverbinding tussen Vierverlaten en de Eemshaven. Om te compenseren stelt de provincie Groningen een budget beschikbaar van bijna 15 miljoen euro. Dit geld kan ingezet worden voor landschapsaanpassingen in de buurt van de verbinding en het schakelstation. We praten graag met u over landschapsplannen voor Hoogkerk. Daarnaast horen we graag uw wensen.
  • De historische haven gaat er komen! De gemeente heeft geld vrijgemaakt om een prachtige kade aan te leggen met ruimte voor verschillende historische schepen. Betrokkenen vertellen u meer over het project.

We verwelkomen u graag op 23 april! Wilt u op de hoogte blijven van de plannen van de VWH, laat het ons weten via info@vwhoogkerk.nl

Reacties