ADAK: voorstellingen Marum afgelast wegens overlijden Tommy Ferdinandus

21 februari 2019Categorie: Algemeen

In memoriam: Tommy Ferdinandus

PERSBERICHT – Tot ons groot verdriet is op vrijdag 15 februari onverwachts onze medespeler en goede vriend Tommy Ferdinandus overleden. Oom/bung Tommy was muzikant in hart en ziel en heeft zich met ontzettend veel liefde, enthousiasme en vrolijkheid ingezet voor Aan de andere kant. Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw, tante/usi Mina, de familie Ferdinandus-Jempormiasse en iedereen die hem moet missen.
Djau dari mata, dekat didalam hati
Uit ons oog, maar nimmer uit ons hart

Had u kaarten voor een van de voorstellingen in Marum?
Vanwege het overlijden van Tommy Ferdinandus hebben we de voorstellingen in Marum afgelast. We kunnen de voorstellingen helaas niet alsnog door laten gaan. Daarom storten we het bedrag dat u voor uw kaarten heeft betaald terug op uw bankrekening. U ontvangt hierover binnenkort bericht.
We hopen op uw begrip. Wilt u de voorstelling alsnog meemaken, dan raden we u aan een kaartje te kopen voor een van de voorstellingen in Rotterdam of Utrecht. Heeft u vragen, stuur dan een mail naar info@adak-theater.nl.

Over Aan de andere kant

Aan de andere kant is een driejarig theaterproject over de Nederlands-Molukse geschiedenis. In september 2018 gingen we van start met de eerste voorstelling: Een tijdelijk verblijf, over de komst van Molukse KNIL-soldaten naar Nederland voor wat in eerste instantie een tijdelijk verblijf zou zijn.

Foto’s: Joshua Keller

Reacties