Activiteiten Tuinindestad

18 september 2019Categorie: Activiteit Entertainment

Overzicht van activiteiten bij Tuinindestad in de komende tijd. Tuinindestad kun je vinden in het Westpark. Adres: Tarralaan 6 in Groningen. Voor meer informatie en openingstijden, zie ook: detuinindestad.nl

Donderdag 19 september
EtenvooreenTientje
inloop vanaf 18.00 u
aan tafel vanaf 18.30 u
hoofdmaaltijd 10 euro, toetje 2,50 euro

Het wordt spannend deze keer, want Tony is nog steeds lekker op vakantie en Merleyn is aan het verhuizen. We doen ons best om Indrek Talviste te bereiken. Ooit kok op het vlaggenschip van de Estlandse marine en befaamd om zijn pittige spijzen bij de Free Café; maar tot op heden blijft de lijn dood. Bereiken wij hem niet dan zijn Frans en Matthias de koks van dienst en, tsja, wat bakken die er van? Van afwasser tot kok, is dat geen te snelle carrièresprong? Hoe dan ook, kom maar proberen, want het is in ieder geval vegan (en daarmee redden we het milieu).

vrijdag 20 september
10.00 / 16.00

Kun je mee met de moestuintoer van Jonglereneten. Tenminste als je in het onderwijs of bij de kinderopvang werkt. We starten en eindigen op Tuinindestad, maar maken een toer door de provincie langs een aantal ‘eetbare’ plekken in Midwolda, Veendam en Oostwold. Nieuwsgierig, wees dan snel, want de bus is bijna vol. Meer info en aanmelding via de link naar Jonglereneten.

Zaterdag 21 september
gaan we uit ons dak, want dan is er
Dansen met DJ Heleen
18.30 /24.00

Lekker los en helemaal zoals je het zelf wilt. Niemand die op je let, we zijn  geen pubers meer, dus wat maakt het uit hoe het oogt, zo lang je maar lekker beweegt. De eerste avond (voor de vakantie) was top, we verwachten nu dus een minimaal zelfde volle gezelligheid. En okay, het beloofde kampvuur gaat nu wel aan (gitaar meenemen, wie hem heeft). Deze keer ook de hele avond vegaburgers (ter plekke bereid door Sascha). Heb je erge trek en geen zin om te koken, kom dan wat eerder. Vanaf 18.30 krijg je die burger extra gevuld en versierd.

In voorbereiding op 29 september houden we een stressloze zondag; op donderdag 26 september gaan we op survival met senioren door het Westpark, op donderdag 2 oktober is het zingen geblazen met Marieke Broekema in het PopUp koor; op zondag 6 oktober breken we in op de woningmarkt  (want wonen moet en kan goedkoper). Nog zonder datum, maar binnenkort, zeker weten, komt Marian Donner (van het Zelfverwoestingsboek), start Anja het Breicafe op de woensdagmiddag & tot slot zoeken we nog steeds een nieuwe datum voor de Open Kampioenschappen Touwtjespringen (samen met Santelli). Houd deze nieuwsbrief dus in de gaten of kijk op onze Facebookpagina

Ook zin om iets te doen, meld je bij Tuinindestad.

Afbeeldingen: Tuinindestad

Reacties