Activiteiten Kerstvakantie door jeugdteam WIJ

7 december 2017Categorie: Activiteit WIJ Hoogkerk

De jeugd hoeft zich niet te vervelen in de Kerstvakantie!

Het Jeugdteam van WIJ Hoogkerk organiseert samen met de diverse vrijwilligers en organisaties verschillende leuke activiteiten. Zo kunnen kinderen naar Kerstplaza, Lasergamen, Bingo spelen, Darten, Klimmen, Schaatsen en Zwemmen, film kijken, voetballen en samen koken en eten.

De meiden kunnen naar twee meidenmiddagen : Chicks in the City en de meidenmiddag in speeltuin VHJ. Speciaal voor de jongens is er Boyz in da Hood bij Backbone 050.

Op oudjaarsdag is er een oliebollen inloop vanaf 10.00 uur in speeltuin VHJ voor iedereen en een Nieuwjaarsfeest in Sporthal Hoogkerk van 00.30-06.00 uur gratis entree!

Kortom: voor iedereen is er wat te doen!

Voor leeftijden, data en kosten verwijzen wij graag naar www.check050.nl.

Bij een aantal activiteiten moet er opgegeven worden. Dat kan t/m 22 december alleen via de mail: jeugdwerkhoogkerk@wij.groningen.nl. Ouders krijgen vervolgens van ons bericht of hun kinderen mee kunnen doen en ontvangen dan meer informatie over de betreffende activiteit. Voor een aantal activiteiten moet er betaald worden. Dat kan bij bij de jongeren ruimte in Vensterschool Hoogkerk elke middag van 14.30 t/m 17.00 uur en woensdag en vrijdag avond tussen 19.30-21.30 uur. Tevens kan er betaald worden bij Speeltuin VHJ.

De activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door Speeltuinvereniging VHJ, de VWH, Stichting Dorpshuis Hoogkerk, Op z’n Gronings en Bslim.

Reacties