Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

12 mei 2016 | 20:00 - 23:00

| Gratis

Gala-avond ‘Ondernemersprijs Hoogkerk’

De verkiezing is opgebouwd uit twee rondes. In de eerste ronde doen alle aangemelde ondernemers mee. Zij krijgen allemaal een promotiepakket om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Daarnaast worden ze middels Facebook en de Westerkrant voorgesteld het publiek. Vervolgens zal er in een periode van twee weken gestemd worden door ‘het volk’. De tien ondernemers met de meeste stemmen gaan door naar de volgende ronde. In de tweede ronde gaat een vakjury de ondernemer beoordelen met een rapportcijfer voor zijn of haar online en offline activiteiten. Samen met het aantal stemmen uit de eerste ronde en een klantvriendelijkheidscheck komt hier één eindcijfer uit. Dit cijfer bepaalt wie zich ‘Ondernemer van 2016’ mag noemen!

Tijdens de ‘gala’ avond van de ‘Ondernemersprijs zal bekend worden gemaakt wie de publieksprijs wint en ondernemer van het jaar is geworden.

De avond zal aangekleed worden met muziek van ‘Stuck Herry’ van Peter de Haan en consorten en met een het succesverhaal van ‘Crowdynews’. Mede-eigenaar Edwin Kuipers vertelt over het vallen en opstaan van een wereldbedrijf.

Gegevens

Datum:
12 mei 2016
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Site:
http://www.ondernemersprijshoogkerk.nl

Organisator

Ondernemersprijs Hoogkerk
Site:
http://www.ondernemersprijshoogkerk.nl

Locatie

Theresiakapel
Zuiderweg 38
Hoogkerk, Groningen 9745 AD Nederland

+ Google Maps

Telefoon:
06-10207180
Site:
http://theresiakapel.nl