2013 Kunstcommissie VWH viert 20 jarig bestaan met Kunstmarkt.

7 oktober 2013Categorie: Kunstcommissie
De Kunst Commissie Hoogkerk kan terugkijken op een sfeervolle kunstmarkt in de Ruskenborg op 5 oktober j.l.  Aan deze markt werkten 18 kunstenaars mee.  De muzikale omlijsting werd gedaan door het accordeonduo Jan Hoekzema en Miep Berends, de troubadour Otto Teppema en trompettist Agnes Koning. Voor een snelle tekening kon men terecht bij sneltekenaar Joes Boerma. Kinderen konden zich vermaken bij de workshops van de kunstenaars en het vrij schilderen dat gehouden werd  bij het Centrum voor Jeugd en Gezin.
Kunstmarkt_Ruskenborg_2
Peter Wortel, maker van de gekleurde figuren in de Ruskenborg, kwam apart over uit Frankrijk om aanwezig te zijn bij het officiële gedeelte. Samen met de andere genodigden, waaronder onze oud-leden, waren zij getuige van het activeren van de webpagina op de website van de VWH met een overzicht van 20 jaar kunst.
De Kunstcommissie bedankt Steelande Wonen voor de verschillende opdrachten in Hoogkerk, het Centrum voor Beeldende Kunst (CBK), onze sponsoren Poeisz, Albert Heijn, het Wijkteam NLA, Pieter van het Gabrielrestaurant, de VWH, bewoners van de Ruskenborg en onze vrijwilligers.
Video You Tube (HD): Klik hier (in nieuw venster)
Kunstmarkt_Ruskenborg

Reacties