2 turnster van Kracht & Vriendschap Groningen op Nederlandse Kampioenschappen!

3 juni 2018Categorie: Sport

Gistermiddag mocht Aïscha beginnen aan haar eerste NK! Ze turnde een goede vloer en sprong. Op brug heeft ze voor het eerst gereusd op de wedstrijd wat een mooie score opleverde! Het laatste toestel was die zenuwslopende balk, die ze 1x vroegtijdig is verlaten.. Aïscha is 25e geworden!
De wedstrijd erna mocht Evelien beginnen aan ook haar allereerste NK! Ze begon op balk, die liep helaas niet volgens planning en ze moest een val incasseren. Door naar vloer, het toestel die ze echt goed beheerst, maar ook deze verliep niet zoals we hoopten..
Op sprong heeft evelien de laatste tijd haar tsuki weet opgepakt. Maar aangezien haar enkel nog niet helemaal hersteld is, is tsuki een risico..
Het was alles of niets, dus wij zijn voor alles gegaan en dat pakte goed uit! Ze sprong een torenhoge tsuki!
Als laatste de brug, iets was of heel goed, of heel slecht gaat bij haar. Dit keer ging het heeeel goed!!
En toen werd het pas echt spannend.. De eerste 10 turnsters plaatsen zich voor de Ahoy Cup, en daar had Evelien haar zin op gezet.
Met een 10e plaatst heeft ze zich geplaatst voor de Ahoy Cup op 23 juni! Op naar zondag met de toestelfinales.
Evelien heeft vandaag gestreden voor wat het waard was, maar het was niet haar dag. Balk heeft ze 2x vroegtijdig verlaten en haar vloer ging niet zoals we dat van haar kennen..Maar wij mogen enorm trots zijn! Ook al ging het niet volgens plan ze is maar mooi wel 9e van Nederland op balk, en 7e op vloer!

Het bericht 2 turnster van Kracht & Vriendschap Groningen op Nederlandse Kampioenschappen! verscheen eerst op Gymnastiekvereniging Kracht & Vriendschap.
Bron: KV Groningen, 2 turnster van Kracht & Vriendschap Groningen op Nederlandse Kampioenschappen!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.