Sorting by

×

Timmerdorp Groningen uitverkocht?

PERSBERICHT

Natuurlijk is er ook dit jaar weer een Timmerdorp Groningen. Ooit gestart op het terrein van de oude Suikerunie verhuisde Timmerdorp vorig jaar naar het Westpark, op een mooi groot open veld achter Tuinindestad.  Traditioneel waren de kaarten voor de laatste periode al snel uitverkocht. Voor eerdere periodes zijn er nog wel kaarten beschikbaar. Timmerdorp is deze zomer vier keer drie dagen met een slotfeest op zaterdag 31 augustus. Kinderen die na drie dagen de smaak te pakken hebben kunnen hun deelname verlengen met een dagkaart.

Meer dan timmeren
Natuurlijk is er meer dan hamer en spijkers. Ben je het timmeren even moe, dan kun je even bijkomen in de Chilltent of knutselen in de Creatent. Ruimte genoeg, dus lekker rennen, springen of een potje voetballen kan ook. Timmerdorp is drie dagen een minimaatschappij, waar kinderen met elkaar de gemeenschap vormen. Dit jaar bouwen we het dorp rond de gemeenschappelijke moestuin. Elke dag eten we tussen de middag met zijn allen, geen boterhammen met hagelslag, maar dikke borden pasta of roti. Tussendoor bakkerellen we zelf de koek en snoep. Kinderen die van koken houden zijn dus ook van harte welkom.

Bouwbegeleiders gezocht (jong en oud)
Goed nieuws, voor de eerste en laatste periode hebben we meer dan genoeg vrijwilligers. Voor periode twee en drie kunnen we nog wel bouwbegeleiders gebruiken. Houd je van lekker eten, meld je dan snel aan via onze website (onder de button ‘meehelpen’). Zit je al op de middelbare school, dan kan je je ook aanmelden als assistent bouwbegeleider. Timmrdorp050 is het leukste festival in de zomervakantie. Een plek waar je niet uitrust, maar nieuwe energie opdoet en nieuwe vrienden maakt.

Vakantie op Timmerdorp 2024 is
In het Westpark, op het terrein achter Tuinindestad
Er zijn nog kaarten voor:
periode 1, woensdag 14 t/m vrijdag 16 augustus
periode 2, maandag 19 t/m woensdag 21 augustus
periode 3, vrijdag 23 t/m zondag 25 augustus
periode 4 is uitverkocht

Op zaterdag 31 augustus is het afsluitende feest voor alle deelnemers (en hun familie en vrienden)
Kosten: 60 euro (inclusief eten), 5 euro voor kinderen met stadjerspas

Meer info & kaarten op www.timmerdorpgroningen.nl

 

0 reacties