Wees welkom bij De Slak!

Hé Hoogkerker, wees welkom bij Cultuurkiosk De Slak!

De Slak is een cultuurcafé op wielen. Een plek waar je kalm aan kan doen. Een stek voor schoonheid en verwondering. Waar niks moet, maar van alles mag.

Op 1 en 2 oktober laat De Slak haar spoor achter in Hoogkerk. Kom je ook langs?

Slakken zijn geen groepsdieren, maar deze slak heeft graag meer mensen om zich heen. Daarom trekt De Slak rond tijdens de Week tegen Eenzaamheid als ontmoetingsplek om mensen samen te brengen. Geniet samen van een kop koffie, leer nieuwe mensen kennen, wissel verhalen uit of geniet van gratis popoptredens en workshops!

Locaties

Forumbibliotheek Hoogkerk
Jan Ensinglaan 29
Dinsdag 1 oktober, 13:00 tot 16:00 uur

Aquamarijn Hoogkerk
Maresiusstraat 24
Woensdag 2 oktober, 13:00 tot 16:00 uur

Tot slaks!

Vragen? Zelf optreden bij De Slak? Of andere ideeën voor samenwerking? Mail cultuurkioskdeslak@bijvrijdag.nl

Cultuurkiosk De Slak is een initiatief van Azer Mammadov, cultuurcoach Barakat Alsaleh en VRIJDAG in de Buurt.

Week tegen eenzaamheid 2024

‘Houd er plezier in!’ is dit jaar het motto van de week tegen eenzaamheid. Een motto dat Groningers uitnodigt om actief te blijven, elkaar te ontmoeten en samen iets te ondernemen. Op talloze plekken zijn initiatieven, voor-en-door-ouderen, om samen met anderen plezier in het leven te houden of te (her)vinden. In het kader van de Week tegen Eenzaamheid (26 september – 2 oktober) hebben we er in de Gezinsbode van 25 september een paar uitgelicht, plus een greep uit de vele activiteiten in de wijken.

Ga naar de Gezinsbode, en lees over Grip en Glans, UP-gesprekken en Samen Vitaal. Of kijk voor meer informatie over deze activiteiten op 3manieren.nl

0 reacties