Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

10 oktober 2023 | 20:00 - 22:00

Stemfestival Sterk Hoogkerk

Op 10 oktober vindt in het dorpshuis van Hoogkerk het stemfestival van Sterk Hoogkerk plaats. Bewoners uit Hoogkerk, Leegkerk, Gravenburg, Buitenhof en Vierverlaten kunnen deelnemen. Het stemfestival is de conclusie van de stemronde voor Sterk Hoogkerk, de uitgelezen en laatste kans om je stem te laten horen en tellen!

Drie ideeën per thema, in overleg gekozen

Samen met je dorps- of buurtgenoten kies je per thema de drie beste ideeën. Heb je al online gestemd? Geen zorgen, je bent van harte welkom op het stemfestival! Op deze avond gaan de deelnemers in groepjes met elkaar in gesprek over de ideeën en de bijbehorende kosten, en maken zo in overleg hun afweging.

Net als bij voorgaande stappen van de burgerbegroting tellen ook nu de stemmen die uitgebracht worden tijdens de bijeenkomst zwaarder dan de stemmen die online worden uitgebracht. Overleg en dialoog zijn een belangrijk onderdeel.

Als je wil, mag je dus zowel tijdens de bijeenkomst als online stemmen: daarmee geef je je stem maximaal gewicht. Als de uitslag bekend is, is de Hoogkerkse burgerbegroting 2024 een feit! De uitvoering vindt plaats in 2024, waar nodig samen met de gemeente.

Stemfestival 10 oktober dorpshuis Hoogkerk
Start: 20.00 uur, inloop met een optreden vanaf 19.30 uur.

Foto: Peter de Kan

 

Reacties

Gegevens

Datum:
10 oktober 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Sterk Hoogkerk
E-mail:
hallo@sterkhoogkerk.nl
Site:
www.sterkhoogkerk.nl

Locatie

Dorpshuis Hoogkerk
Zuiderweg 70
Groningen, groningen 9744 AP Nederland

+ Google Maps

Telefoon:
050-5565697
Site:
dorpshuishoogkerk.nl

Reacties