Sterk Hoogkerk: jouw stem telt!

Heb jij al gestemd op de ideeën voor Sterk Hoogkerk? Alle bewoners uit Hoogkerk, Leegkerk, Vierverlaten, Gravenburg en de Buitenhof kunnen tot en met 15 oktober online stemmen, en tijdens het Stemfestival op vrijdag 18 oktober om 20:00 uur in het dorpshuis van Hoogkerk (inloop met koffie en thee vanaf 19:30 uur). Kies nu de belangrijkste ideeën voor jouw omgeving!

Hoe werkt het stemmen?

Online en tijdens het Stemfestival op 18 oktober kies je bij elk thema de ideeën die jij het belangrijkst vindt. Per thema kun je drie ideeën uitkiezen. Alleen bij Schoon Hoogkerk en de Joker kun je dit jaar één idee uitkiezen, omdat hier drie of minder ideeën te kiezen zijn.

Stemmen tijdens de bijeenkomsten tellen zwaarder dan de online stemmen. Je mag zowel online stemmen als tijdens het Stemfestival. Zo telt je stem maximaal!

Klik hier om direct te stemmen.

Stemfestival

Het Stemfestival op vrijdag 18 oktober in het dorpshuis van Hoogkerk wordt een feestelijke avond met Alina Kiers, livemuziek van Marc en Mandy, een tombola met leuke prijzen en afsluitend een gezellige borrel! Samen kies je per thema de ideeën die je het belangrijkst vindt. Aan het eind van de avond is de uitslag bekend!

Foto: Peter de Kan

 

0 reacties

Informatie

Auteur

Harm Havinga

Geplaatst op

okt 3, 2024