Sorting by

×

Nieuwe wijkwebsite hoogkerkonline.nl is live!

De nieuwe wijkwebsite staat nu online! Hoogkerkonline.nl, de plek voor nieuws en activiteiten in Hoogkerk en omstreken. Met de nieuwe wijkwebsite komen er aparte sites voor Sterk Hoogkerk en duurzaamheidsinitiatief de Groene Bruggenbouwers. Je kunt de nieuwe website nu bekijken via hoogkerkonline.nl!

Sterk Hoogkerk en de Groene Bruggenbouwers

Al het nieuws over Sterk Hoogkerk vindt je op www.sterkhoogkerk.nl. Hier vind je alle informatie over de burgerbegroting en de projecten die uitgevoerd zijn en worden. Voor het stemmen maakt Sterk Hoogkerk gebruik van Stem van Groningen. Ook voor duurzaamheidsinitiatief de Groene Bruggenbouwers is er nu een aparte website, met informatie over de werkgroepen en een duurzame kaart van Hoogkerk en omgeving. Ga daarvoor naar www.groenebruggenbouwers.nl!

Gravenburg en De Buitenhof

De wijken Gravenburg en De Buitenhof krijgen een plek op hoogkerkonline.nl. Zo is er ook meer ruimte voor onderlinge uitwisseling. Via de nieuwscategorieën vind je gemakkelijk nieuws over je eigen wijk, andere wijken en Hoogkerk in het algemeen. De wijkwebsite voor de Buitenhof is verouderd en komt te vervallen. Het adres blijft wel bestaan: www.debuitenhof.info. Dit zal verwijzen naar hoogkerkonline.nl/debuitenhof. Informatie over de wijk De Buitenhof is nu te vinden op hoogkerkonline.nl/debuitenhof.

Activiteiten

Uit de enquête van afgelopen najaar bleek dat deelnemers vooral waardeerden waar we al mee bezig zijn: actueel nieuws en activiteiten brengen voor Hoogkerk en omstreken. Dat blijven we uiteraard doen! Je kunt zelf je activiteit aanmelden via hoogkerkonline.nl! Met de nieuwe agenda hebben we een verbeterd overzicht van de activiteiten in Hoogkerk en de omliggende wijken.

Jouw mening

We blijven werken aan een goede en begrijpelijke wijkwebsite. Heb jij een vraag of opmerking over de site, of over de site van de Groene Bruggenbouwers of Sterk Hoogkerk? Stuur ons dan een bericht via info@vwhoogkerk.nl

 

0 reacties

Een reactie versturen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *