Sorting by

×

Ontdek het groene Bangeweer

Naast fietsers zijn de fietspaden op het Bangeweer viaduct zeer populair bij wandelaars. Dat gaat zich best goed, maar er is voor wandelaars een prachtig alternatief beschikbaar. Aan beide kanten van het talud van het bangeweer ligt een brede grasstrook die nu niet gebruikt wordt. Het idee is om daar een mooi wandelpad te maaien.

Over het project:

Naast fietsers zijn de fietspaden op het Bangeweer viaduct zeer populair bij wandelaars. Dat gaat zich best goed, maar er is voor wandelaars een prachtig alternatief beschikbaar. Aan beide kanten van het talud van het bangeweer ligt een brede grasstrook die nu niet gebruikt wordt. Het idee is om daar een mooi wandelpad te maaien. De maaifrequentie moet omhoog zodat er een mooi wandelpad onstaat, inclusief een rondje om de plas tussen de voetbalvelden en de Johan van Zwedenlaan. Er kan dan ongeveer 2,5 km heerlijk gewandeld worden door het groen. Rustgevend, ontspannend en er valt van alles te zien!

Algemene gegevens:

Locatie:

Bangeweer

Indiener

Diet Kunst

Doelgroep:

Voor alle doelgroepen

Wat hebben we gerealiseerd:

Langs de wandelroute wordt regelmatig gemaaid om het pad toegankelijker te maken. Bij de plas bij Bangeweer is een bankje geplaatst. Bij de Johan van Zwedenlaan wordt een natuurhouten trap aangelegd voor wandelaars.

Budget

€ 9.000