Wandelvierdaagse Hoogkerk zit er weer op

19 mei 2018Categorie: Algemeen

PERSBERICHT

De jaarlijkse wandelvierdaagse in Hoogkerk zit er weer op. De organisatie kijkt tevreden terug op het wandelevenement. Ondanks dat er altijd wat verbeterpunten blijven verliep het over het algemeen goed en werkte het mooie weer ook mee.

Dit jaar hebben ongeveer 1000 deelnemers meegelopen voor een medaille. De meeste kinderen liepen mee met school (Anne Frank, De Ploeg, Rehoboth, De Feniks, De Hoeksteen en De Starter) en er waren ook nog ruim 100 individuele inschrijvingen.

Op de slotdag was er weer een feestelijke intocht naar de finish met muziek. We bedanken alle vrijwilligers en begeleiders voor het mede mogelijk maken van de wandelvierdaagse. We hopen iedereen volgend jaar weer te zien. De wandelvierdaagse Hoogkerk is volgend jaar van maandag 20 t/m donderdag 23 mei 2019.

Help mee met de organisatie
De organisatie is nog op zoek naar verkeersregelaars, die zorgen voor een veilige oversteek bij kruispunten en de drukkere wegen in en om Hoogkerk. Wilt u ook een bijdrage leveren aan dit gezellige evenement? Mail naar avondvierdaagsehoogkerk@gmail.com of kijk op www.avondvierdaagse-hoogkerk.nl.

Reacties