Pop-up koor bij Tuin in de Stad

18 februari 2020Categorie: Activiteit

Altijd al in een koor willen zingen, maar voel je een drempel? Dat hoeft niet bij pop-up koor TuinindeStad.

Donderdag 27 februari wordt er met de deelnemers op dát moment een koor gevormd. Met een bekend popliedje wordt er gewoon even lekker met elkaar gezongen. Je hebt beslist geen ervaring nodig. Alleen jouw enthousiasme! Lol gegarandeerd! Want hoe lekker is het om je schaamte te laten gaan, en lekker te gaan zingen? Beleef het mee, en voel de vreugde!

Pop-up koor Tuin in de Stad is voor iedereen en deelname bedraagt 5 euro. Als je vooraf komt eten bij Tuin in de Stad (voor slechts 10 euro), zing je gratis mee! Aanmelden is niet verplicht, maar kan via het FB evenement of een mail naar tuinindestad@gmail.com.

Indian Home-Chef Anila kookt een vegetarische “chick peas gravy” met rijst en een yoghurt salade “to balance the palate”; zoek maar op dat laatste woord 🙂 Eet je mee, stuur dan een mail naar tuinindestad@gmail.com. Beslis je op laatste moment om mee te eten, bel dan eerst even of er nog plek is aan de dis (06 51 96 24 63). Aan tafel, ergens tussen 18.00 en 18.30 uur.

Pop-up koor Tuin in de Stad is dus op donderdag 27 februari, inloop vanaf 19.45 uur. We beginnen om 20.00 uur. De avond duurt tot 21.30 uur en kent een korte pauze met koffie en thee. De locatie is Tuin in de stad, Tarrastraat 6 in Groningen.

Pop-up koor Tuin in de Stad is een initiatief van Puur Zang en Tuin in de Stad. Lekker zingen op een prachtige locatie!

Reacties