voorkant hoogkerkonline

Nieuw online platform in Hoogkerk vanaf vandaag online!

1 april 2016Categorie: Algemeen

Hoogkerkgroningen.nl is verhuisd naar een nieuwe url en een nieuwe website genaamd hoogkerkonline.nl.

Hoogkerkonline.nl is mede tot stand gekomen in samenwerking met de Vereniging Wijkopbouw Hoogkerk. Het doel is om alle inwoners van Hoogkerk en omliggende wijken zo volledig mogelijk te informeren. Na een grondig onderzoek middels een enquête en persoonlijke gesprekken is gebleken dat er in Hoogkerk en omliggende wijken behoefte is aan meer informatie van nieuws en activiteiten in Hoogkerk.

Een deel van het nieuws dat te lezen is op Hoogkerkonline.nl wordt middels RSS vanuit andere websites binnengehaald. De Westerkrant en voetbalvereniging HFC’15 zijn hier al twee voorbeelden van. Onder een nieuwsbericht is altijd te lezen wie de bron van het artikel is. Heb je als vereniging of organisatie ook nieuws te melden wat heel Hoogkerk aangaat en interesse in een koppeling met jullie website? Stuur dan een mail naar onderstaand mailadres.

Op hoogkerkonline.nl is het mogelijk om zelf een activiteit aan te melden. Deze zal dan worden beoordeeld en geplaatst. Op deze manier wordt het bereik vergroot en is de kans op grote evenementen op dezelfde dag kleiner.

Hoogkerkonline.nl is ook aanwezig op social media. We hebben vanaf nu een eigen Facebookpagina en een twitteraccount. Hierop zal alle nieuws van de website ook worden geplaatst.

Heb je een vraag, tip of opmerking over de website dan kun je deze mailen naar redactie@hoogkerkonline.nl

Reacties