Gezocht: sleuteldragers

24 juni 2024Categorie: Bewonersinitiatief Sterk Hoogkerk

Om de openbare toiletten bij de Ruskenveense plas toegankelijker te maken, zoeken we vrijwilligers die mee willen helpen met het openen en sluiten van de toiletvoorziening bij LTC aan de Ruskenveense plas.

Ben jij iemand die regelmatig een rondje loopt rond de Ruskenveense plas, je hond uitlaat of gaat zwemmen of sporten? Dan zijn we op zoek naar jou! We zoeken vrijwilligers die de openbare toiletten willen openen en sluiten. Je krijgt een sleutel en stemt onderling af wie wanneer de toiletten opent en sluit. Op deze manier willen we de toiletten beter beschikbaar maken, voor badgasten maar ook als omkleedruimte. Maak je regelmatig ’s ochtends of ’s avonds een rondje langs de plas en wil je daarbij de toiletten openen en sluiten? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem contact op met Harm Havinga via 06-13211151 of meld je aan via de mail op hallo@sterkhoogkerk.nl

Sterk Hoogkerk

Sinds 2016 zijn er openbare toiletten bij de Ruskenveense plas, onder beheer van de tennisvereniging LTC. Bij hoge temperaturen zijn de toiletten geopend. LTC kampt echter met een tekort aan vrijwilligers en lukt het niet meer de toiletten te openen en onderhouden. In 2023 kwam er een idee bij Sterk Hoogkerk om de toiletten weer toegankelijk te maken en de openingstijden te verruimen. Bewoners kozen voor dit idee, daarmee is geld beschikbaar voor opening en onderhoud van de toiletten. De schoonmaak van de toiletten wordt uitbesteed, en hoeft dus niet door vrijwilligers te worden gedaan.

Reacties