Hoogkerkonline.nl

Excursie Suiker Unie Vierverlaten Hoogkerk 2017

De Suiker Unie biedt ook in 2017 tijdens de bietencampagne de mogelijkheid de fabriek te bezichtigen. Bewoners uit het VWH-gebied (Hoogkerk/Ruskenveen, de Buitenhof/Peizerweg/Peizerhove, Gravenburg/Leegkerk, Vierverlaten hebben voorrang. Ook ex-medewerkers gaan voor. Andere aanmeldingen komen op de reservelijst. De excursie begint om 19.00 uur. U wordt verzocht 10 minuten voor aanvang van de excursie aanwezig te zijn. Dit jaar zijn de veiligheidseisen nog meer aangescherpt. Onderaan vindt u de Excursiedata en de gegevens die we nodig hebben.

Onderstaand treft u de algemene (veiligheids)regels aan voor de excursie. Wij verzoeken u deze goed te lezen en uw groep hiervan op de hoogte te stellen.

Opgave via de VWH

U kunt zich opgeven, bij voorkeur per Emailvwhhoogkerk4@gmail.com (Ivm technische storingen niet  info@vwhoogkerk.nl gebruiken).
Als onderwerp vermelden: “Excursie Suikerunie 2017”. Via de Email is snellere afhandeling mogelijk en minder kans op vergissingen dan bij handmatige verwerking met een opgavestrookje uit de Westerkrant.

De indeling begint omstreeks 20 september als de meeste aanmeldingen binnen zijn. Wanneer u geen bericht ontvangt betekent het dat de excursies volgeboekt zijn. Hiervan wordt melding gemaakt in de Hoogkerker Koerier en op de wijkwebsite.

Excursiedata Excursie Suiker Unie Vierverlaten 2017 (u kunt meerdere mogelijkheden aangeven)

Aanvang: op alle data om 19.00 uur.

Benodigde gegevens:

Let op
Telefonische opgave is niet mogelijk! Let op dat uw gegevens volledig zijn ingevuld. Bij onvolledige gegevens kan de aanmelding niet verwerkt worden.
Wanneer u vorige keer niet geplaatst bent, moet u toch zich opnieuw aanmelden. U ontvangt alleen bericht wanneer u geplaatst bent. Hou rekening met vertraging bij aanmelding via het opgavestrookje.

 

 

 

Reacties

Mobiele versie afsluiten