Elinn hangt haar speentje op in de spenenboom

26 juni 2024Categorie: WIJ Hoogkerk

Deze week kwam Elinn Stoppels met haar moeder naar WIJ Hoogkerk. Ze heeft daar haar speentje in de spenenboom opgehangen, want ze heeft de speen niet meer nodig! De eekhoorntjes in de boom letten nu op haar speentje. Als cadeautje kreeg Elinn een klein puzzeltje van de WIJ medewerker.

Bij het consultatiebureau-WIJ Hoogkerk (De Verbetering 3, 9744 DZ Groningen) staat de meest bijzondere boom van Hoogkerk.

Lees samen het verhaaltje van Fenne en De spenenboom en hang daarna met je kind het speentje in de boom. De eekhoorntjes in de boom zullen voor de speentjes zorgen. Na het ophangen van je speen kun je een klein cadeautje ophalen bij de medewerkers van de WIJ of de assistent van het consultatiebureau.

Zonder speentje is goed voor de ontwikkeling van kaak en tanden, je kind wordt minder snel verkouden en kan goed leren praten.

Mede mogelijk gemaakt door: Peuteropvang Dribbel, Schilderclub Hoogkerk, Consultatiebureau Hoogkerk, WIJ Hoogkerk en Kansrijke start Hoogkerk.

Voor vragen of opmerkingen over de spenenboom kunt u terecht bij het consultatiebureau of bij Theresa Nanninga, jeugdwerker WIJ Hoogkerk & projectleider Kansrijke Start Hoogkerk 06-21884892

Reacties